G. Ciechowski

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
cherrykate
Posty: 2
Rejestracja: wt 09 lis, 2010

Post autor: cherrykate »

Witam,
jestem tutaj zupełnie nowa, nie mam pojęcia czy zamieszczam temat w odpowiednim miejscu. Czy ktoś z Was orientuje się może czy istnieją opracowania tekstów G. Ciechowskiego ? Opracowania, interpretacje, autorzy, którzy o twórczości Ciechowskiego piszą?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez cherrykate, łącznie zmieniany 1 raz.
Mithril

Post autor: Mithril »

jego tekstów w necie jest skolko godno.................znajdź, zinterpretuj - sama coś napisz...
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mithril, łącznie zmieniany 1 raz.
cherrykate
Posty: 2
Rejestracja: wt 09 lis, 2010

Post autor: cherrykate »

Tak, tak, wiem, że jest, ale chodzi mi o konkretną bibliografię, bo to praca semestralna.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez cherrykate, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

Cherrykate, wejdź na forum radiowej Trójki i tam rzuć ten temat. Ciechowski Trójce zawdzięcza wiele, a Trójkowicze są niezrównani w pogotowiu muzycznym.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariola Kruszewska, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde