Chciej więcej

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LCzerwosz
Posty: 605
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Ursynów

Post autor: LCzerwosz »

Sny twoje są niepewne siebie,
raz po raz zrywane
przejmującą ciszą nocy,

W pełnym słońcu
dźwiękiem budzika wyrwane
do odpowiedzi.
Zaniemówiły.
Masz ściągę, dołącz snów kilka moich,
jeśli za mało do życia jest podniety.

Chciej więcej.
Ty naprawdę sny swoje przeżyj.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez LCzerwosz, łącznie zmieniany 1 raz.