po co

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LCzerwosz
Posty: 605
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Ursynów

Post autor: LCzerwosz »

ponawiam
słowa kontynuacji
przychodzą
gdy czynię coś
bezmyślnie

czekanie
nie wypełnia się
treścią

gdzie kiedy
nie znajduje dopełnienia
w czasoprzestrzeni
którą sobie wyobrażam

wystarczy dotknąć
czucie zostaje

a teraz myślę
po co
Ostatnio zmieniony pn 10 gru, 2012 przez LCzerwosz, łącznie zmieniany 3 razy.