Narzekanie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
NathirPasza
Posty: 1303
Rejestracja: wt 04 sie, 2009
Lokalizacja: Miasto Doznań
Kontakt:

Post autor: NathirPasza »

z kranu kapią sekundy
obok kubka wypełnionego metalicznym posmakiem
męcząc mnie traumą pustych krzeseł blokujących
pokoje

"Arbeit macht frei"
wróciło do łask
przynajmniej wśród moich przyjaciół i wśród ja
co czyni mnie wolnym
wolniejszym od żółwia nawet
w kalejdoskopie wyborów tych ważnych i ważniejszych

Arbeit macht fantastisch
coś w tym musi być
skoro nawet moja ona woli wyjść wcześniej
niż kochać się ze mną porannie

gdy zapyta
zaprzeczę że narzekam i że uwiera mnie to
jak źle dopasowana skóra
mając świetne alibi
nieprzekupnych wskazówek i oblodzonych torów
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez NathirPasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegłem. Biegłem aż moje mięśnie zaczęły palić, a w moich żyłach począł płynąć kwas. A potem pobiegłem jeszcze trochę.