ogród

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
megi
Posty: 2345
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: skądinąd

Post autor: megi »

patrzysz jak na wariatkę
kiedy w deszczu podlewam kwiaty
rozmawiam z różą

właściwie to ona ma więcej do powiedzenia
ja tylko słucham drżenia płatków
gdy wiatr przysiada na chwilę

zmierzch kładzie cienie na ścieżkę
do jutra

jutro zasieję rzodkiewki


30 kwietnia 2010
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez megi, łącznie zmieniany 1 raz.
DOBREGO 2018