SUPERMARKET DLA WARIATA

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
madziula
Posty: 7
Rejestracja: pn 31 sty, 2011

Post autor: madziula »

Zagubiona w myślach błąkam się po świecie
rozczarowana przez rzeczywistość
szukam siebie w natłoku sproszkowanych myśli i …
kolorowych półek
jak wariat w supermarkecie
nie wiem co wybrać - co jeszcze jest ważne
a co przeterminowane
Ludzie jak towar na półkach prześcigają się
w opakowaniach …
produkty i półprodukty współczesnej rzeczywistości
właściwie bez imion
po co komu kręgosłup
już nie smaczny …
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez madziula, łącznie zmieniany 1 raz.
madziula
Tomasz Kowalczyk

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Porównanie myśli do supermarketowych półek takie sobie.
Stylistyka tekstu woła o naukę gramatyki.

Pozdrawiam

Tomek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
madziula
Posty: 7
Rejestracja: pn 31 sty, 2011

Post autor: madziula »

to nie myśli Tomaszu są półkami w supermarkecie, nie moje... hmm .... tak myslałam - trudne do zrozumienia lub zbyt szybko przeczytane...
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez madziula, łącznie zmieniany 1 raz.
madziula