Strona 1 z 1

Wieczorem

: pn 14 mar, 2011
autor: Elunia
Wieczorem

rysuję kreski ale to jeszcze nie kubizm
tylko moja niezdarność
na pokazanie konstrukcji koloru
wewnątrz obrazu

zmuszam się do uśmiechu
tak łatwiej zamieniać
odzyskane chwile za plecami

brak słów stawiam za szybą