Strona 1 z 1

epoka lodowcowa

: pt 23 wrz, 2011
autor: Gloinnen
o miłości najwięcej mówi
sposób odchodzenia
do pierwszego wieczoru
offline
gardło powlekły kry
na wszelki wypadek

nigdy nikomu

____________________
Glo.