Spisek

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Gdy jutro zadzwoni telefon
i obcy pan spyta, jak zdrowie?
Choć będzie to tylko pomyłka,
dziękuję, jest nieźle, odpowiem.

A prawda niestety jest inna,
tu strzyka, tam boli i gniecie,
wiadomo, pogoda jest winna
i mafia co rządzi na świecie.

Bo kto to wymyślił, by w styczniu,
stokrotki bieliły się w trawie,
gdy przyjdzie nań sądu godzina,
za wszystkie swe sprawki odpowie.