Bajka

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

zakręciło mi się w głowie
nie na żarty
przeczytałam kilka razy
zmiętą kartkę

że całujesz że żałujesz
że mi wierzysz
że my razem ja do ciebie
już należę

rankiem we dnie nawet w nocy
niestrudzenie
wciąż będziemy blisko siebie
na westchnienie

że nie wszystko że możliwe
że na pewno
ty mi będziesz królewiczem
ja królewną

p.s.
a ja w bajki już nie wierzę
bo dorosłam
może wymyśl coś innego
sprawa prosta