Zosia-Samosia

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Ach, nie będę się ośmieszać
i tępić rywalki,
opowiadać, żeś wspaniały
pić z tej samej szklanki.

Nawet jeśli żyć nam przyszło
w podniebnej przestrzeni,
ja wybieram inną chmurkę,
taką bliżej ziemi.

Jeść nie muszę z twojej ręki,
potrafię gotować
i nie będziesz przewodnikiem,
możesz kompas schować.

Zawsze idę swoją drogą,
drogowskazy mijam,
na pytania odpowiadam,
tak, jestem niczyja.

To nie sztuka pójść w niewolę
i nie mieć odwrotu,
potem tylko pozostaje,
pozazdrościć kotu.
Ostatnio zmieniony czw 06 lut, 2014 przez fryzjerka, łącznie zmieniany 1 raz.