Niezrównoważona

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Dołączyła: 27 Gru 2010
Posty: 888
Skąd: Małopolska


Balansuję na ostrzu,
to pewności, zwątpienia,
ledwo powiem dzień dobry,
czeka już do widzenia.

Jestem zdrowa, znów chora,
zwłaszcza teraz jesienią,
nawet dobrzy znajomi,
ciągle ze mnie się śmieją.

Ta niepewność dobija,
nic nie można planować,
jestem mądra po stracie,
wolę czyny niż słowa.

Ach, nie wolno, wypada,
tu wskazówki, tam rady,
nie skorzystam,dziękuję
i nie będę przykładem.
Ostatnio zmieniony śr 05 lut, 2014 przez fryzjerka, łącznie zmieniany 1 raz.