Wątpliwości uzasadnione

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Trzeba przeżyć w miarę spokojnie,
choćby nie wiem co się zdarzyło,
warto zawsze liczyć na cuda,
gdy na świecie ciągle jest miłość.

Chociaż w miarę upływu czasu,
osobiście mam wątpliwości,
czy wystarczy patrzeć na życie
niepoprawnie - ufać miłości.

A rozsądek gdzie się zapodział,
chyba ma coś do powiedzenia?
Żeby potem nie było smutno,
punkt widzenia jednak się zmienia.

Jeśli o czymś mówią zbyt często,
przyklejają na każdym słupie,
ja tam jestem raczej ostrożna
i z przekory nawet, nie kupię!