Senne widziadło

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Nie zdążyłam się Tobą nacieszyć,
bo odszedłeś tak niespodziewanie,
pewnie droga przed tobą daleka,
stąd ten pośpiech, liczyłam na taniec.

Ale we śnie wiadomo, tak bywa,
coś się zacznie, za chwilę już mija,
treść pocięta na kilka fragmentów,
czasem sensu żadnego w tym nie ma.

Kur zapieje równo o północy
i znikają postacie wyśnione,
a najgorsze, że rano niepamięć
zatrze ślady, ogłosi- to koniec.