W odpowiedzi

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Nie jestem gotowa na lato,
bikini niestety nie dla mnie,
nie mogę nic na to poradzić,
że woda podnosi się w wannie.

To po co wymyślił ktoś lody
i piecze przepyszne ciasteczka,
byłabym o chlebie i wodzie,
a teraz jest do mnie „wycieczka”.

Jak patrzę na panie zbyt szczupłe,
to żal mi serdecznie się robi,
że przecież nie żyją w Afryce,
dokładnie nie w mieście Nairobi.

Kupują po listku sałaty,
pół pęczka szczypiorku zaledwie
i nie dziw, że tłuszcz im zanika,
a skóra na twarzy coś blednie.


Lecz kiedy pojawi się wietrzyk,
to siedzą zamknięte w mieszkaniu,
z obawy by podmuch nie porwał,
nie skłębił i rzucił w Poznaniu.

Uczciwość mi każe ujawnić ,
na pamięć znam wszystkie cud diety,
w teorii to jestem dość dobra,
w praktyce, nie powiem, niestety.