Strona 1 z 1

Wątpliwości

: pn 03 lut, 2014
autor: fryzjerka
Czuję, że się zakochałam,
jestem senna, nieco blada,
nielogicznie odpowiadam.
Pewnie to już nie wypada.

Lecz ostatnio byłam chora,
takie małe przeziębienie,
może to są skutki grypy,
pierwszą zwrotkę chyba zmienię.