Między nami nic nie było

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

„Między nami nic nie było”
nawet nie wiesz jak mi przykro
teraz wnukom opowiadam
z czyjej winy to wynikło

lato barwy rozpostarło
tyle można było przeżyć
pewnie byłam nazbyt młoda
by do końca ci uwierzyć

próżno strumyk pieścił głazy
halny zginał harde sosny
z dnia na dzień przeszkody rosły
i nie było chwil miłosnych

prócz złych wspomnień nie mam innych
albo może mi się zdaje
to co było bez znaczenia
jeszcze jeden życia bajer