Przyszłość

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piramida88
Posty: 80
Rejestracja: śr 16 sty, 2013

Post autor: Piramida88 »

możliwe
że pora się zatrzymać
gdy tak ciągnę sukienkę
z białym welonem
i przeszłość

nie pozwala mi
poznać uśmiechu
nawet jeśli zagrają organy
będzie to smutna melodia
Ostatnio zmieniony czw 21 mar, 2013 przez Piramida88, łącznie zmieniany 1 raz.
Pokopana/ Prądotwórcza/ Psycholożka...
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

już mi niosą suknię z welonem
już cyganie czekają z muzyką


gdy tak ciągnę sukienkę- trochę dziwne

:rozyczka: :rozyczka: :rozyczka:
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.
Awatar użytkownika
Monika_S
Posty: 1422
Rejestracja: wt 12 sty, 2010
Lokalizacja: Radom/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Monika_S »

A ja bym się zastanowiła, czy nie usunąć dwóch ostatnich wersów.

Pozdrawiam :rozyczka:
"Nie komentujesz wierszy innym - nie dziw się, że inni nie komentują Twoich"
Edward Skwarcan

Post autor: Edward Skwarcan »

Ładna miniaturka :-D
:rozyczka: :rozyczka: :rozyczka:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Piramida88
Posty: 80
Rejestracja: śr 16 sty, 2013

Post autor: Piramida88 »

Dzięki śliczne:)
Pokopana/ Prądotwórcza/ Psycholożka...