Strona 1 z 1

przeżyjmy to jeszcze raz

: pt 15 lis, 2013
autor: iskierka
słońce się budzi
leniwie przeciąga promienie

przez zamglone okno

nie może wstać

zamiast kwiatów pocałunki
rozsypane w ogrodzie
tulą się do ust

uściskiem
dotykając ciała

grzeszą pokusą

: pt 15 lis, 2013
autor: Maria
tytuł mówi wszystko, zatem powodzenia. :-D

: pt 15 lis, 2013
autor: Barbara Bulerska
:rozyczka: