Strona 1 z 1

***[wyciągam dłoń...]

: ndz 13 cze, 2021
autor: Ewa Kłobuch
wyciągam dłoń
gryziesz boleśnie
i pewnie dałoby się coś zrobić
ale tylko stoję
żebyś mogła wyjąć swoje zęby

pozornie goi się jak na psie
a od środka toczy mnie gangrena
amputujcie wszystkie powiązania
żebym mogła wyjść

"krew z krwi a taka wyrodna"
zdążę jeszcze usłyszeć
zdejmując pręgi ze słońca

Re: ***[wyciągam dłoń...]

: ndz 13 cze, 2021
autor: maybe
Różnie bywa... Nawet jeśli "krew z krwi". Mocne :rozyczka: