Chwile przed zamknięciem powiek

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

perełka
Posty: 3540
Rejestracja: wt 04 gru, 2012

Post autor: perełka »

Leo, dawno mnie nie było i tym bardziej chylę loki, przed Twoim wierszem
ogromna przyjemnośc poczytać. M
Smutek jest jak pochód- przemija. E. Stachura
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7856
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Z podziękowaniem i radością z powrotu Perły.

Ukłony L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
perełka
Posty: 3540
Rejestracja: wt 04 gru, 2012

Post autor: perełka »

No i moje loki znowu na podłodze Leo;-)) Piekny
Smutek jest jak pochód- przemija. E. Stachura
Dorota Chołody
Posty: 1106
Rejestracja: wt 24 sty, 2012
Lokalizacja: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Dorota Chołody »

Pięknie płynie, Leonie :rozyczka:

_
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7856
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Z podziękowaniem obu Paniom .

Ukłony L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "