Zielona róża

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
korneło
Posty: 266
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

Niektóry znajomi jak papież, zdaje się również po kądzieli
od Lemoniadowego Joe lub (nie lub takich) w wyniku
innego czeskiego błędu z odczytu ludzkiego genomu
i Powszechnej historii nikczemności,
mają podwyższony poziom sacharyzmy.
Czekam na przyjście Juliana, od patrona ulicy,
przy której znajduje się dom córki. Ona ma taką budowę,
że dziecko z trzeciego porodu nazywam ostatnim cesarzem.

Żona, z tonami ziemi pod paznokciami,
odwiodła mnie od zakupu kwiatków
i pisania przez internet otwartego listu do Miczurina.
Ostatnio zmieniony pn 14 lis, 2022 przez korneło, łącznie zmieniany 2 razy.