Strona 1 z 1

Piękny Antonio

: pn 21 lis, 2022
autor: korneło
Zaczął na udzie. Wszedł jeszcze kilka razy w nieznane oszołomienie,
z wstydliwym wycieraniem się w koc.
Byli ze sobą bez pokrycia w słowach. Miesiąc hartował się
w zawsze wypływającej naprzeciw, samonośnej kobiecości.
Po niej miał inne doświadczenia z niehonorowym przecinaniem więzi.
Kontrasty i porównania do kobiety ponad stromizną słów w gardle.
Skąd się nie wraca, miasto pozostaje przesłonięte jej postacią,
nigdy nie nieuzmysłowioną.

Re: Piękny Antonio

: ndz 27 lis, 2022
autor: mysia
Odważnie :rozyczka: Lepiej brzmi byli ze sobą po słowie bez pokrycia i... też o niebo więcej in situ głębszych oddechów między słowami :mrgreen:

Re: Piękny Antonio

: ndz 27 lis, 2022
autor: korneło
Dzięki, pokrycie było.