nutrio

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Marek Kucak
Posty: 182
Rejestracja: czw 12 lis, 2020

Post autor: Marek Kucak »

kładę się w tobie
i karmię śmierć
powszednim chlebem


mimo inhalatorium
preparatu z magnezem
porad lekarskich


kładę się w tobie
i wiem że nigdy
tak dobrze


wieczność
wyjmuje pierś
jak tabletkę do ssania


(przyjmujesz mnie do ust)
Ostatnio zmieniony czw 01 gru, 2022 przez Marek Kucak, łącznie zmieniany 1 raz.