Nośnik milczenia

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
korneło
Posty: 267
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

W jakiejś chwili nie podważy mnie omijająca w swoim tempie muzyka,
przynęta życia na koci grzbiet pod dotykiem dłoni.
Padnie ostatnie drzewo z historią przeglądania wiatru,
światło nie odbije na adaptację, cienie ułożą się z echami.
Ostatnio zmieniony pn 02 paź, 2023 przez korneło, łącznie zmieniany 3 razy.