Tel Awiw 6:30

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Vesper
Posty: 1794
Rejestracja: ndz 31 maja, 2020
Lokalizacja: bardo

Post autor: Vesper »

poranne niebo
naznaczone wybuchami

zło odkryło kolejną kartę
oto ludzkość i jej enty
krok wstecz

wokół zgliszcza
pejzaż porozrzucanych ciał
oko kamery rejestrujące skrzętnie
każdy ruch nienawiści

po obu stronach

pogrążeni w chaosie
coraz śmielej biegniemy w ciemność
która nas pożre

jeśli nie otworzymy serc



07.10.2023
Awatar użytkownika
Vesper
Posty: 1794
Rejestracja: ndz 31 maja, 2020
Lokalizacja: bardo

Post autor: Vesper »

Nic nie wydaje mi się doskonalszą muzyczną ilustracją do tego, co stało się wczoraj...


(Vince Clarke - The Lamentations of Jeremiah)

Pękło mi serce...
Świat jest tak przerażająco zły...