Resoraki apokalipsy

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
korneło
Posty: 267
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

Tankują energetyki, księżycówkę z uprawianą we wspólnym narzeczu
akcyzą, która nie odleżała się w szufladzie ani na kozetce.

Dzisiaj uczepieni puszek i atrap z przejazdu orszaku weselnego,
płoszą grzebiące w kwiatowej opasce domu panny młodej kury
z mądrością jaj do zniesienia.
Ostatnio zmieniony pn 30 paź, 2023 przez korneło, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krystyna Morawska
Posty: 1450
Rejestracja: czw 04 cze, 2020
Lokalizacja: Toruń

Post autor: Krystyna Morawska »

Poszybowałeś. Już się boję. :mrgreen:
- żeby sędzia nie zaznał radości w sądzeniu -
korneło
Posty: 267
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

Jedzenie było wypasione.