Strona 1 z 1

Było

: czw 06 lut, 2014
autor: Liliana
Kochałam pana kiedyś, było,
Miłością młodą. Czy prawdziwą?
Pan widział we mnie bardziej dziecię
I kształty jeszcze nie kobiece.

A jednak o mnie pan pamięta,
Choć już nie jestem taka święta.
Kochałam pana kiedyś, było,
Miłością młodą i prawdziwą.