Strona 1 z 1

och te porywy

: czw 06 lut, 2014
autor: Liliana
poszła za porywem duszy
lecz nie chciała księdza skusić

poszła za porywem ciała
i skusiła choć nie chciała

za grzech później żałowała
przy kilku konfesjonałach

a że urodziwa była
historia się powtórzyła