raz na ludowo

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6656
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

tu kwiatuszek a tam ptaszek
poubieram życie nasze
a na włosy dam motylka
niech posiedzi dzionków kilka

tę rutynę co się wkradła
strzepnę z mego prześcieradła
noc ożywię świeżym wdziękiem
hejże zrywaj tę sukienkę

przecież szmatki mi nie szkoda
chociaż droga no i modna
kiedy ogród nasz domowy
ma zajaśnieć blaskiem nowym

hej narzutę zostaw przecie
nie no nie na tym kotlecie
wiem że lubisz coś zjeść w łóżku
bez przesady łakomczuszku
Ostatnio zmieniony sob 25 lip, 2015 przez Liliana, łącznie zmieniany 1 raz.
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,