kiedyś trzeba więc czemu nie teraz

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6656
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

Niech żyje bal!
Bo to życie to bal jest nad bale!


Agnieszka Osiecka


pora opuścić bal
najlepiej po angielsku
niewykorzystane szanse nie wrócą
a takie tango nie poruszy zerwanej struny
finita la commedia

żałować nie będzie
właściwie nigdy nie umiała tańczyć
jak jej zagrali
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,