Na grilla!

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6656
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

Spiesz na grila! Spiesz na grilla!
Pora sobie czas umilać.
Bierz kaszankę i kiełbaski,
a do tego ze dwie flaszki.

Dorzuć deser, może lody,
jakiś napój dla ochłody
i na działkę gnaj, Polaku,
lub na balkon, z braku laku.

Grilluj, smakuj i popijaj,
wszak majówka, więc bez grilla
niewskazane świętowanie.
Wiem, co mówię, wierz Lilianie.

Co? Nie lubisz. Wielkie nieba!
Hołd tradycji złożyć trzeba!
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,