Strona 1 z 1

Wrzesień

: wt 31 paź, 2017
autor: Liliana
Wrzosy, wrzosy, lila mgła
na leśnych polanach.
Czyjaś miłość po nich szła,
blada, niewyspana,

lecz szczęśliwa, że jej czas
upamiętni wrzesień.
Przyszły deszcze, zmyły ślad,
spochmurniało szczęście.