Strona 1 z 1

Koszyk lipcowy

: wt 13 lip, 2021
autor: szelestek
Panorama z przywidzenia:
Duch biegnący ku świątyniom ponad polami ludzkości...

I brzydota zachwyca, gdy piękno pozwala.

Każda chwila jest głęboką, bo prawdziwą iluzją.

Galaktyki, czyli kosmos zamknął oczy i łzy toczy...

Akwarela z przywidzenia:
Jacht w obłoku nad Statuą Nicości...

Re: Koszyk lipcowy

: pt 13 sie, 2021
autor: Tomasz Kowalczyk
szelestek pisze: wt 13 lip, 2021 I brzydota zachwyca, gdy piękno pozwala.
Tę myśl z koszyka wybieram dla siebie, chociaż zawsze wydawało mi się, że brzydota jest bytem odrębnym a nie podrzędnym.

Pozdrawiam

Re: Koszyk lipcowy

: śr 18 sie, 2021
autor: szelestek
Tomaszu, dziękuję, że wybrałeś. Z lżejszym koszykiem zawędruję dalej... :)