Strona 1 z 1

Deliryki - Rafał Wojaczek

: śr 13 sty, 2021
autor: czarnowidz
Zawsze jest ktoś, kogo miłość boli, nawet
poza sezonem na poezję. więc nie wracają
z tych krucjat. Pan Rafał
też nie powrócił, resztę krwi

roztrwonił, pisząc listy
do nieznanych, których
nie było. Świat

jak panoptikum, bo zawsze jest ktoś,
kto hoduje ten ból.

Re: Deliryki - Rafał Wojaczek

: sob 23 sty, 2021
autor: Michael
Czarnowidzu, dzięki za Deliryki. :-D I za przywołanie skojarzeń.

Pozdrowienia.

Re: Deliryki - Rafał Wojaczek

: ndz 18 lip, 2021
autor: Vesper
Dla mnie to skończony tekst, żaden tam eksperyment.
A mrok, który Wojaczka spowijał, mocno mnie niegdyś fascynował...