Deliryki - Rafał Wojaczek

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
czarnowidz
Posty: 173
Rejestracja: pn 25 maja, 2015

Post autor: czarnowidz »

Zawsze jest ktoś, kogo miłość boli, nawet
poza sezonem na poezję. więc nie wracają
z tych krucjat. Pan Rafał
też nie powrócił, resztę krwi

roztrwonił, pisząc listy
do nieznanych, których
nie było. Świat

jak panoptikum, bo zawsze jest ktoś,
kto hoduje ten ból.
Mimochodem...
Michael
Posty: 2217
Rejestracja: śr 21 paź, 2009
Lokalizacja: Ex universo

Post autor: Michael »

Czarnowidzu, dzięki za Deliryki. :-D I za przywołanie skojarzeń.

Pozdrowienia.
"Człowiek staje się tym, o czym myśli."
Morris E. Goodman w: "Sekret" (do obejrzenia w cda)
Awatar użytkownika
Vesper
Posty: 1792
Rejestracja: ndz 31 maja, 2020
Lokalizacja: bardo

Post autor: Vesper »

Dla mnie to skończony tekst, żaden tam eksperyment.
A mrok, który Wojaczka spowijał, mocno mnie niegdyś fascynował...