trwanie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

klik
uwiecznieni jednym ruchem
uśmiechają się lub patrzą zdumieni
klik
nie dotyka ich starość
tylko materia zmienia barwę
klik
brzmią słowa piosenki i dialog na planie
odbierane nagrody nie pokrywa kurz
klik
cofany czas odmładza skórę
reklamowany kosmetyk przywraca blask

głupia
czego ci żal
kliknij
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4434
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Klikam od rana do wieczora. Klikam wirtualnie i w trybie rzeczywistym.
Nie myślałem, aby upoetyzować klikanie.
Poezja jest poza kliknięciami.

Pozdrawiam
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.