Niewygodne Fakty

Film, teatr, wystawa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Anonymous

Post autor: Anonymous »

http://pl.youtube.com/watch?v=F2XWb8sMuos

..linki do pozostałych siedmiu części na stronie
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

Znam to. Rozesłałam link, gdzie tylko mogłam.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariola Kruszewska, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Pozostaje pytanie. Jak wobec takiej propagandy (mistrzów bo konkurencyjne ZSRR Amerykanie pokonali w tej " dyscyplinie") ma się chwała polskiego oręża w Iraku i Afganistanie ?
Wszak do Iraku wkroczono szukać broni biologicznej , której nie znaleziono. Problem reżimu Husajna pojawił się dużo później z braku argumentów. Kogo szukamy w Afganistanie i dlaczego ?
Myślę że takie pytania powinna przede wszystkim sobie postawić każda polska menda, plamiąca mundur i godło, zgłaszając się "na ochotnika" do służby wojskowej na terenie tych państw. Gorzej od faszyzmu.
Idee można starać się zrozumieć. Morderstw dla pieniędzy nie.
Amen.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ad vocem - Zeitgeist - trzeba wpisać w google tytuł i można obejrzeć całość na stronce, która się pojawi w kolejności 1-3 (?) chyba
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Darkface
Posty: 122
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Złocieniec

Post autor: Darkface »

Również zapoznałem się z Zeitgeist jakiś czas temu i czuję się przekonany. Pytanie tylko co nam ta świadomość da?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Darkface, łącznie zmieniany 1 raz.