Strona 1 z 1

Niewygodne Fakty

: pt 28 lis, 2008
autor: Anonymous
http://pl.youtube.com/watch?v=F2XWb8sMuos

..linki do pozostałych siedmiu części na stronie

: pt 28 lis, 2008
autor: Mariola Kruszewska
Znam to. Rozesłałam link, gdzie tylko mogłam.

: pt 28 lis, 2008
autor: Anonymous
Pozostaje pytanie. Jak wobec takiej propagandy (mistrzów bo konkurencyjne ZSRR Amerykanie pokonali w tej " dyscyplinie") ma się chwała polskiego oręża w Iraku i Afganistanie ?
Wszak do Iraku wkroczono szukać broni biologicznej , której nie znaleziono. Problem reżimu Husajna pojawił się dużo później z braku argumentów. Kogo szukamy w Afganistanie i dlaczego ?
Myślę że takie pytania powinna przede wszystkim sobie postawić każda polska menda, plamiąca mundur i godło, zgłaszając się "na ochotnika" do służby wojskowej na terenie tych państw. Gorzej od faszyzmu.
Idee można starać się zrozumieć. Morderstw dla pieniędzy nie.
Amen.

: pt 28 lis, 2008
autor: Anonymous
ad vocem - Zeitgeist - trzeba wpisać w google tytuł i można obejrzeć całość na stronce, która się pojawi w kolejności 1-3 (?) chyba

: śr 03 gru, 2008
autor: Darkface
Również zapoznałem się z Zeitgeist jakiś czas temu i czuję się przekonany. Pytanie tylko co nam ta świadomość da?