Strona 1 z 1

Gaz łupkowy - cała prawda?

: ndz 13 lis, 2011
autor: @psik

: ndz 13 lis, 2011
autor: Jan Stanisław Kiczor
A skąd tam: cała prawda?
Prawda jest taka, jak ją zainteresowani chcą przedstawić, i co przez to usiłują osiągnąć.

Zbliżeniem do prawdy, byłyby wypowiedzi ekspertów niezależnych, niezainteresowanych.
A gdzie ich znaleźć?
Wszyscy są "przywiązani" do własnej opcji. Jako jedynej niepodważalnej prawdy. A to jednak nie jest tak.

: pn 14 lis, 2011
autor: Mariola Kruszewska
Boję się, że taka okazja, jaka nam się trafia, to brylant, który łatwo może się wymknąć z naszych rąk.

: czw 17 lis, 2011
autor: @psik
Jak słychać na filmie - podobno większość już pozamiatana.