Strona 1 z 1

Żyj świadomie

: śr 07 mar, 2012
autor: Monika_S
Krótki, pozytywny filmik z w gruncie rzeczy prostym przesłaniem, ale często o wielu rzeczach zapominamy.
Do tego jako podkład wersja instrumentalna piosenki, którą bardzo lubię: Wakey! Wakey! - Almost everything. Uwielbiam skrzypce w tym utworze :)


: pt 28 lut, 2014
autor: groch
Proste przesłania często nam umykają. Warto czasem przypomnieć sobie i odświeżyć kilka spraw i poukładać w naszej głowie i sercu.

Dzięki :)