LINDA ARONSON - mistrzyni pióra - PONOWNIE W POLSCE!

Film, teatr, wystawa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
KSS
Posty: 3
Rejestracja: czw 04 paź, 2012

Post autor: KSS »

LINDA ARONSON PONOWNIE W POLSCE!


Obrazek

Światowej sławy scenarzystka i script doktorka w dniach 22-23 listopada poprowadzi wykłady w Warszawskiej Szkole Filmowej. Wstęp na wszystkie zajęcia jest bezpłatny.

To już druga wizyta Lindy Aronson w Polsce. Poprzednia miała miejsce w maju tego roku i przyciągnęła tłumy zainteresowanych. Wykłady, które odbędą się w dniach 22-23 listopada w Warszawskiej Szkole Filmowej będą dotyczyć technik pisania dla telewizji oraz konstruowania wielowątkowych i nielinearnych scenariuszy filmowych. Otwarte zajęcia będą kolejnym z cyklu warsztatów organizowanych w ramach festiwalu dla scenarzystów Script Fiesta. (http://www.scriptfiesta.pl)

Linda Aronson (http://www.lindaaronson.com) to światowej sławy ekspert w dziedzinie scenariopisarstwa. Jest autorką nagradzanych scenariuszy filmowych, telewizyjnych i teatralnych, jak również popularnych powieści oraz cenionych w środowisku podręczników scenariopisarstwa. Jej znakiem rozpoznawczym są wykłady na temat nielinearnych i równoległych form prowadzenia narracji w filmie i produkcjach telewizyjnych.

ZGŁOSZENIA NA 1. i 2. DZIEŃ ZAJĘĆ PRZYJMUJEMY DO PONIEDZIAŁKU (19.11) DO GODZINY 12:00

Prosimy o nierejestrowanie wykładu ani warsztatów sprzętem audio/video.

Szczegóły na stronie Warszawskiej Szkoły Filmowej:

http://www.szkolafilmowa.pl/palio/html. ... 1395614900