Strona 2 z 2

: ndz 13 maja, 2012
autor: Otulona Mgla
Nie czytałam jeszcze dziękuję :rozyczka:

: czw 15 lis, 2012
autor: klawisz
intryguje mnie bardzo ten autor - chyba trzeba będzie się nim bliżej zainteresować ;)

: ndz 13 sty, 2013
autor: Ania
klawisz pisze:intryguje mnie bardzo ten autor - chyba trzeba będzie się nim bliżej zainteresować ;)
Jest intrygujący :mrgreen: . Po lekturze "Cienia wiatru" przeczytałam całą dostępną resztę. Jeśli ktoś chciałby, mogę wysłać pocztą :-) . Mam je wszystkie i chętnie się podzielę.