Strona 1 z 1

Mario Vargas Llosa laureatem literackiej nagrody Nobla

: czw 07 paź, 2010
autor: Tomasz Kowalczyk
Peruwiańczyk Mario Vargas Llosa otrzymał tegoroczną literacką nagrodę Nobla! Wybór znakomity, bo i takie też są utwory Laureata.
Nieskromnie dodam, że od kilku lat polecam Jego powieści, których kilka przeczytałem z wielkim zainteresowaniem.

Ogród Ciszy przyłącza się do gratulacji!

: czw 07 paź, 2010
autor: Jan Stanisław Kiczor
Czytałem i ja od dawna już. Należało Mu się.

: sob 09 paź, 2010
autor: Jolanta Kowalczyk
[quote=""Jan Stanisław Kiczor""]Należało Mu się.[/quote]

I to jak! Wspaniały pisarz, erudyta i dyplomata... Uwielbiam go!