Dzień dobry i zapraszamy do Wrocławia :)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
piesniarze
Posty: 1
Rejestracja: pt 15 lis, 2013
Lokalizacja: wrocław

Post autor: piesniarze »

Chcielibyśmy poinformować o nowo powstałym we Wrocławiu miejscu spotkań literacko-muzycznych jakim jest klubik Fundacji Pieśniarze, mieszczący się przy ulicy Szewskiej 68 A - w miejscu dawnego "Antykwariatu w bramie".
Naszym celem jest krzewienie kultury słowa i dźwięku, głównie w dziedzinie piosenki autorskiej, poetyckiej a także poezji mówionej.
Nasz lokal jest niewielki, mieści ok. 40 osób, posiada scenkę, nagłośnienie i pianino. Wszystkie wydarzenia mogą być nagrywane i upowszechniane w internecie.
Jeżeli ktoś z Państwa byłby zainteresowany otrzymywaniem bieżących informacji bardzo prosimy o kontakt na adres: piesniarze@gmail.com albo telefonicznie/sms - 796-268-664.
Z wielką chęcią udostępnimy naszą scenkę i mikrofon artystom związanym z Państwa forum (dni i godziny bez znaczenia)
miejsce liryków i pieśniarzy
Wrocław
ul. Szewska 68 A
piesniarze@gmail.com
Awatar użytkownika
Barbara Bulerska
Posty: 352
Rejestracja: ndz 27 lis, 2011

Post autor: Barbara Bulerska »

jak bym miała jeszcze lepszy dojazd i więcej czasu to może
ale jednak nie
w moim Powiecie też jest fajnie