do 28.02 PKPZin

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

Aby wziąć udział w konkursie należy przesłać zestaw 5 wierszy. Tematyka tekstów jest dowolna. Konkurs trwa od 29.01.2014 do 28.02.2014 roku.

Prace należy przesłać na adres pkpzin@gmail.com z dopiskiem "Konkurs Poetycki" w formacie doc, docx, rtf, txt lub w treści maila. Jako że jest to konkurs internetowy, godła nie są wymagane.

Wybrane zestawy zostaną opublikowane na łamach PKPZin, a zwycięskie zostaną nagrodzone nagrodami ufundowanymi przez sponsorów. Przewidujemy jedną główną nagrodę i kilka wyróżnień. Każdy może przesłać dowolną ilość zestawów. Laureatów poinformujemy o wynikach do 05.03.2014 roku. Zapraszamy.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde
Anita
Posty: 216
Rejestracja: śr 19 lut, 2014

Post autor: Anita »

Ooo!Super!Już wysłane!Pozdrawiam. :-) :rozyczka:
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

Mariolu - a warunki????? Teksty nigdzie dotąd niepublikowane czy jak leci? Bo to ważne, jeśli nie ma ograniczeń to wierszy moc, ale jak dotychczas niepublikowane, to może kogoś spotkać rozczarowanie. :-)
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

W Regulaminie, Mario, nic na ten temat nie było zamieszczone.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde