Strona 1 z 1

Whisky

: czw 02 lip, 2020
autor: Margot
:rozyczka:

: sob 04 lip, 2020
autor: Michael
Piszesz także prozę, jak czytam. :-D
No, a co ja na to, jako czytelnik? Dyrektor zawalił sprawę. Konkursowo. A raczej galeriowo.

Pozdrowienia.

: wt 07 lip, 2020
autor: Margot
Tak, piszę krótkie opowiastki, takie z własnych przeżyć pochodzące.
Ten dyrektor to taki skąpy był sam z siebie, wiesz, poznaniak. Podobno Szkoci wyrzucili poznaniaków swego czasu od siebie za skąpstwo. On, tak a nie inaczej wychowany, naprawdę NIE MÓGŁ.

Pozdrawiam z uśmiechem. :rozyczka: