Prośba o ocenę, obszernego fragmentu książki.

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
mts
Posty: 1
Rejestracja: wt 19 mar, 2019

Post autor: mts »

Witam!

Spełniam swoje marzenie, piszę książkę. Nie mam pojęcia, czy nadaje się ona do czegokolwiek, poza szufladą. ;)

Wypociłem, ponad 70 stron. Myślę, że spokojnie pęknie, drugie tyle.

Ostatnie dni, około 30 godzin, korygowałem. Wstawiając przecinki, poprawne szyki zdań, likwidując powtórzenia itp itd. W związku z tym, błędy pewnie będą, ale mam nadzieję, że nie rzucające się, dramatycznie, w oczy.

Czy ktoś z Was, chciałby podjąć się, przeczytania? Napisania swoich odczuć? Ogólnych refleksji. Wszystko biorę na klatę. Konstruktywna krytyka, bardzo mile widziana. :)


Książka z gatunku... hmmm... sensacyjno-dramatyczo-psychologicznych? Chyba tak, bym ją, określił.
+16 (występują wulgaryzmy)

Z racji gabarytów, zainteresowanym, przesłałbym na maila, w PDF.

Dzięki, dobrego dnia :)
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

Sadząc po tej próbce, korektor miałby nad czym pracować dniami i nocami.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde