Chelsea Wolfe

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
samsarra
Posty: 117
Rejestracja: ndz 12 lip, 2020

Post autor: samsarra »

Ostatnio zmieniony sob 12 wrz, 2020 przez samsarra, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Vesper
Posty: 1792
Rejestracja: ndz 31 maja, 2020
Lokalizacja: bardo

Post autor: Vesper »

Nie znałam tej wokalistki. Ciekawe brzmienie (trudne do sklasyfikowania) i teledyski przykuwające uwagę, utrzymane w mrocznej konwencji. Słuchając jej utworów przeszło mi przez myśl, że to coś pomiędzy Amy Lee a Garym Numanem. Nie na zasadzie wtórności, broń Boże. Raczej - pokrewieństwa stylów, przy zachowaniu nowatorskich rozwiązań. W każdym razie taki wniosek po przesłuchaniu powyższych utworów...

Intrygujące dźwięki. Czekam na kolejne Twoje muzyczne opowieści.
Ostatnio zmieniony ndz 13 wrz, 2020 przez Vesper, łącznie zmieniany 1 raz.
samsarra
Posty: 117
Rejestracja: ndz 12 lip, 2020

Post autor: samsarra »

Intensywna jest. I depresyjna tak jak lubię.