Strona 1 z 1

nie będzie prościej

: sob 10 sty, 2009
autor: Colett
nie umiem konstruktywnie
budować siebie

bez skrupułów wskazujesz
drogę pełną zakrętów

to prawda
nie obiecywałeś
że będzie łatwiej
zdobywać szczyty
w szpilkach